• Haberler
  • Genel
  • Demirel: Kan ile beslenmiyoruz – Kocatepe Gazetesi

Demirel: Kan ile beslenmiyoruz – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, kendilerinin kan ile beslenmediklerini kanın durmasını istediklerini söyledi MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl binasında düzenlenen basın toplantısında, bu tür olayların ardından konuşmakta zorlandığını belirtti.Türkiye kan ağlarken kendilerinin kan ağladıklarını ifade eden Demirel, “Tepkimizi sokakta göstermek yerine içeriyi tercih ettik. Siyasi rakiplerimize şu mesajı vermek [&hellip]

Demirel: Kan ile beslenmiyoruz

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel,
kendilerinin kan ile beslenmediklerini kanın
durmasını istediklerini söyledi

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl binasında düzenlenen basın toplantısında, bu tür olayların ardından konuşmakta zorlandığını belirtti.
Türkiye kan ağlarken kendilerinin kan ağladıklarını ifade eden Demirel, “Tepkimizi sokakta göstermek yerine içeriyi tercih ettik. Siyasi rakiplerimize şu mesajı vermek istiyoruz. Bizler kan ile beslenmiyoruz, kanın durmasını istiyoruz. Şu anda hükümet yetkisini alan AK Parti yetkilisine sesleniyorum. Bir an önce hükümeti kursunlar, teröre son versinler diyorum” şeklinde konuştu.
Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yiğit ise Türkiye’de her daim basit hesapların yapıldığını belirterek, ihanet çetelerini memnun kalması uğruna asker ve polislerin hayatını kaybettiğini iddia etti.
Polis ve askerin yine bir ateş çemberi içerisine sokulduğunu ileri süren Yiğit, “Devlet büyüklerimiz her zaman sabrımızı zorlamasınlar gibi beyanatlarına devam ediyorlar. Nasıl bir sabırdır anlamadık. Kaybettimiz kardeşlerimize Allah’tan Rahmet diliyoruz” dedi. Konuşmanın ardından hayatını kaybeden polisler için dua edildi. (AA)

Bakmadan Geçme