• Haberler
  • Genel
  • DemirDöküm’ün yenilenen yüzü tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

DemirDöküm’ün yenilenen yüzü tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı altında toplamaya devam ediyor. Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm, Afyonkarahisar yetkili satıcısı Zirve Doğal Gaz’ın yenilenen yüzünü dün yapılan bir törenle halka tanıtıldı Tanıtım töreninde bayinin açılış kurdelesini AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ATSO Başkanı Hüsnü [&hellip]

DemirDöküm'ün yenilenen yüzü tanıtıldı

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı altında toplamaya devam ediyor. Kurumsal kimlik çalışmalarına ağırlık veren DemirDöküm, Afyonkarahisar yetkili satıcısı Zirve Doğal Gaz’ın yenilenen yüzünü dün yapılan bir törenle halka tanıtıldı

Tanıtım töreninde bayinin açılış kurdelesini; AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph M. Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan kestiler.
DEMİRDÖKÜM
DEĞİŞİMİ KUCAKLIYOR
Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph M. Grosser törende yaptığı konuşmada, kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade etti. Grosser, DemirDöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarınınsa bu değişimin görünen yüzü olduğunu söyledi. DemirDöküm’ün 58 yıldır gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirten Grosser; “Son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Değişen logomuz ve baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, DemirDöküm’ün değişimi kucaklayan ve dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır.” dedi. Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila ise, DemirDöküm’deki değişim rüzgarından etkilenen yetkili servislerin yeni servis modelini yansıtan ve tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde devam ettiğini belirtti. DemirDöküm’ün Türkiye genelinde sektöründe en yaygın servis ağına sahip olduğunu belirten Babila, başarılı olmak için kaliteli ürünleri kaliteli servis anlayışıyla tüketicilere sunmanın şart olduğunu dile getirdi.
SHOWROOMLARA
VATANDAŞLAR BEKLENİYOR
Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan da, kurulduğu yıldan bu yana ısıtma ve soğutma sektörünün lider ve öncü markası olan DemirDöküm’ün ürünleri ve satış sonrası hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanan bir marka olduğunu belirtti. Atan sözlerine şöyle devam etti: “DemirDöküm markası çatısı altında, siz tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, bu ülkeye hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor. Yenilenen showroom’larımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”
58 YILDIR PAZARIN LİDERİ
DemirDöküm Bayi işletmecisi Osman Karabacak, büyük bir marka olarak 58 yıldır Türkiye’ye hizmet eden DemirDöküm’ün 58 yıldır pazarın lider markası olduğuna dikkat çekti. Karabacak, kombiler, ısıtma soğutma alanında ihtiyaç duyulan herşeyin Demirdöküm çatısı altında bulunduğunu belirtti. Demirdöküm markalı ürünler arasında; elektrikli termosifonlar, doğal gazlı şofbenler, panel radyatörler, kilimalar bulunuyor. Açılışa; AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph M. Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, DemirDöküm Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme