Demircigediği, Çobanlar seçmenini dinledi

İYİ Parti Afyonkarahisar altıncı sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, Çobanlar İlçesi'nde seçmeni dinledi İYİ Parti Afyonkarahisar altıncı sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, seçim propaganda çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’ı dolaşmaya devam ettiğini belirtti. Çobanlar ilçesi seçmenini ziyaret eden Sebahat Demircigediği İYİ Parti Çobanlar İlçe Teşkilatı üyeleriyle görüştükten sonra ilçenin esnaf ve sanayi esnafı ziyaret etti. Kadınların yoğun [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar altıncı sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, Çobanlar İlçesi’nde seçmeni dinledi

İYİ Parti Afyonkarahisar altıncı sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, seçim propaganda çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’ı dolaşmaya devam ettiğini belirtti.
Çobanlar ilçesi seçmenini ziyaret eden Sebahat Demircigediği İYİ Parti Çobanlar İlçe Teşkilatı üyeleriyle görüştükten sonra ilçenin esnaf ve sanayi esnafı ziyaret etti. Kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Demircigedigi, balkondan selam veren kadınlarla sohbet etti. Demircigedigi, “Türkiye’nin birincil gündeminin ekonomi olduğunuzu biliyoruz. Bu halk bu zorluğu hak etmiyor, vatandaş ocağında boş tencere kaynatıyor. Biz bereketi, şölen sofralarını vaat ediyoruz. Tencelerimizi birlikte kaynatacağız, bu iktidarı boş tencereler götürecek 14 Mayıs’ta hep birlikte tarih yazacağız. Pazar yerleri vatandaşın iktidarın acı yüzüyle karşılaştığı yer oluyor, ne esnaf satabiliyor ne vatandaş alabiliyor. İYİ Parti iktidar olduğunda pazar yerleri o eski bereketli günlerine dönecek.” dedi.

Bakmadan Geçme