• Haberler
  • Genel
  • Demircigediği Cebimizdeki terörü bitireceğiz!

Demircigediği Cebimizdeki terörü bitireceğiz!

İyi Parti Afyonkarahisar 6. Sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, seçim ziyaretlerinde ülke ekonomisini eleştirerek, '. Asıl terör cebimizi yakan ekonomi terörüdür' dedi İyi Parti Afyonkarahisar 6. Sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği seçim çalışmalarına devam ediyor. Kızılören, Basmakçı ve Dinar İlçelerini ziyaret etti. Demircigediğine ziyaretlerinde İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu eşlik etti. 'CEBİMİZDEKİ TERÖRLE UĞRAŞIYORUZ [&hellip]

İyi Parti Afyonkarahisar 6. Sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği, seçim ziyaretlerinde ülke ekonomisini eleştirerek, “. Asıl terör cebimizi yakan ekonomi terörüdür” dedi

İyi Parti Afyonkarahisar 6. Sıra Milletvekili Adayı Sebahat Demircigediği seçim çalışmalarına devam ediyor. Kızılören, Basmakçı ve Dinar İlçelerini ziyaret etti. Demircigediğine ziyaretlerinde İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu eşlik etti.

“CEBİMİZDEKİ TERÖRLE UĞRAŞIYORUZ BİZ”

Kızılören İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlar ile bir araya gelen Demircigediği, ülke ekonomisini eleştirerek, “Cebimizdeki terörle uğraşıyoruz biz, en büyük banknotumuz olan 200 lira piyasaya ilk sürüldüğünde 80 litre mazot, 3,5 çeyrek altın alınıyordu. Şimdi 10 litre mazot alınabiliyor, çeyrek altın almak içinse bu banknottan 11 tane gerekiyor. İşte bizi böyle bitirdiler, vatandaşı böyle sömürdüler. Asıl terör cebimizi yakan ekonomi terörüdür. Gelsinler bunu konuşsunlar.” şeklinde konuştu.

Başmakçı ziyaretinde çarşı ve sanayi esnafını ile buluşan Demircigediği, “Kadının olduğu her yer güzelleşir, Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Bir oy Kemal’e Bir oy Meral’e” ifadelerinde bulundu.

Son olarak Dinar’da Gencali, Yapağlı ve Akgün’ü ziyaret ederek bölgede yaşanan su problemini gündeme getiren Demircigediği. “Su sorununu çözeceğiz, tarımsal sulamanın gelişmesiyle bölgede üretimi artıracak Afyonkarahisar’ı bir numaralı tarım kenti yapacağız!” dedi.

Bakmadan Geçme