Demircan projeleri sahada inceledi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Afyonkarahisar'da bakanlık ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ile birlikte yürütülmesi düşünülen projeleri yerinde inceledi   Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yar-dımcısı Ahmet Misbah Demircan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti. De-mircan'ın ziyaretinde Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Yardımcısı [&hellip]

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Afyonkarahisar’da bakanlık ve
Vakıflar Genel Müdürlüğü ile birlikte yürütülmesi düşünülen projeleri yerinde inceledi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yar-dımcısı Ahmet Misbah Demircan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. De-mircan’ın ziyaretinde; Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Yardımcısı Murat Öner Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar hazır bulundu.
“PROJELER SAHADA İNCELENDİ”
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in kendisini ziyarete geldiğini söyledi. Zeybek’in ziyareti sırasında kendisine Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ile birlikte Afyonkarahisar’da yürütülecek bazı hizmetleri anlattığını belirten Demircan, “Biz de sahada Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in üzerinde durduğu projeleri yakından görmek için şehre çıktık geldik. Sahaya çıkarak onları yakından tetkik edeceğiz. Yeni kararlarımız olacak iş için buradayız. İnşallah hem Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ile hem de Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile iyi hizmetlere yönelik kararlar vermiş oluruz.” dedi.
DEMİRCAN: İYİ BİR MİMARİ PROJE HAZIRLANMALI
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte Belediye’nin karşısında ve Zafer Meydanı yanındaki Vakıf İşhanını yerinde inceledi. Vakıf İşhanının 650 metrekareye oturduğu bilgisi verilen Demircan’a işhanının 3 bin 500 metrekarelik bir kapalı alan oluştuğu aktarıldı. Vakıf İşhanı ile ilgili olarak yapılacak projede iyi bir mimarla çalışılması gerektiğini belirten Demir-can, iyi bir mimari proje hazırlanması gerektiğinin altını çizdi.
Bakan Yardımcısı Demircan daha sonra Paşa Camii, Mevlevi Türbe Camii, Ulu Camii, Tarihi Konak-lar, Gastronomi Evi, gibi şehrimize mâl olmuş tarihi mekanlarda incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Demircan, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek korunması tescilli kültürel varlıklardan tarihi Afyon Lisesi binası önünde günün anısına fotoğraf çektirdiler. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme