• Haberler
  • Genel
  • Demirayak: Yardım dernekleri Yarım Elma ile irtibata geçsin

Demirayak: Yardım dernekleri Yarım Elma ile irtibata geçsin

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Demirayak, ellerinde 5-6 bin kişiyi giydirecek giyim eşyası bulunduğunu söyledi. Tüm yardım derneklerinin kendileri ile irtiba geçmelerini isteyen Demirayak, ihtiyaç sahiplerinin bu giyim eşyalarından faydanlamasını istediklerini belirtti Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi anne-kıza sıfır çamaşır makinesi ve buzdolabı yardımı [&hellip]

Demirayak: Yardım dernekleri Yarım Elma ile irtibata geçsin

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Demirayak, ellerinde 5-6 bin kişiyi giydirecek giyim eşyası bulunduğunu söyledi. Tüm yardım derneklerinin kendileri ile irtiba geçmelerini isteyen Demirayak, ihtiyaç sahiplerinin bu giyim eşyalarından faydanlamasını istediklerini belirtti

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi anne-kıza sıfır çamaşır makinesi ve buzdolabı yardımı yapıldı. Her ikisi de eşinden boşanmış olan gerçek ihtiyaç sahibi aileye alınan sıfır buzdolabı ve çamaşır makinesi Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin aracıyla ailenin evine gönderildi. Yapılan yardım hakkında bilgi veren Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Demirayak, Yarım Elma’nın yoksul vatandaşların elinden tutmaya devam ettiğini söyledi. Bekir Demirayak; “Yarım Elma olarak 5. senemizi doldurduk. Çok şükür her yıl adım adım ilerliyoruz. Bugün her ikisi de eşinden boşanmış olan anne ve kızına sıfır buzdolabı ve çamaşır makinesi hediye ediyoruz” dedi.
5-6 bin kişiyi giydirecek kıyafet var
Yarım Elma’da 5 ila 6 bin kişiye yetecek kıyafet bulunduğunu dile getiren Bekir Demirayak, giysi ihtiyacı olan vatandaşların müracaat etmelerini istedi. Demirayak; “Elimizde 5-6 bin kişiyi giydirecek giyim eşyası bulunuyor. Ayakkabısından paltosuna elbisesine kadar az kullanılmış giyim eşyaları var. Biz tüm derneklerin bizimle irtibata geçerek listelerindeki ihtiyaç sahiplerinin bu giyim eşyalarından faydalanmasını istiyoruz. Biz elimizdeki malzemeleri ilçe, kasaba ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine teslim etmeye başladık. Kış gününde herkesi giydirmek istiyoruz. Kimseyi boş çevirmiyoruz, mutlaka gelin ve yardımcı olalım “diye konuştu.
Et dağıtımları başladı
Afyonkarahisar Valiliği’nin ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin kendile-rine her konuda yardımcı olduğunu ifade eden işadamı Bekir Demirayak şunları söyledi; “Valiliğimize ve Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar bize her türlü desteği veriyorlar” dedi. Demirayak, 1 Aralık’tan itibaren de Kurban Bayramı’nda toplanan etlerin dağıtımının başladığını belirtti. Toplam 3 ton et dağıtacaklarını aktaran Demirayak, ihtiyaç sahibi herkesin müracaat ederek yardımlarını alabileceğini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme