• Haberler
  • Gündem
  • Demirayak son yolculuğuna uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Demirayak son yolculuğuna uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Uzun yıllar birçok alanda ticari faaliyet gösteren DEMPAŞ'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten, ATSO Yönetim ve Meclisi'nde, Belediye Meclisi'nde, Yarım Elma Derneği gibi yardım kurumlarında görevler alan, hayırsever işadamı Bekir Demirayak, yaşlılığa bağlı hastalıklarından dolayı 87 yaşında hayatını kaybetmişti. İmaret Camii'nde dün öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınan Demirayak, Kocatepe Asri Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.Kalabalık bir [&hellip]

Uzun yıllar birçok alanda ticari faaliyet gösteren DEMPAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten, ATSO Yönetim ve Meclisi’nde, Belediye Meclisi’nde, Yarım Elma Derneği gibi yardım kurumlarında görevler alan, hayırsever işadamı Bekir Demirayak, yaşlılığa bağlı hastalıklarından dolayı 87 yaşında hayatını kaybetmişti. İmaret Camii’nde dün öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınan Demirayak, Kocatepe Asri Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.
Kalabalık bir cemaat tarafından son yolculuğuna uğurlanan merhum Bekir Demirayak’ın cenaze törenine Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve çok sayıda işadamı ile Demirayak ailesinin yakınları katıldı.

Bakmadan Geçme