• Haberler
  • Spor
  • Demir transfere hız verdi – Kocatepe Gazetesi

Demir transfere hız verdi – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Demirspor düşme potasından kurtulmak için mücadele veriyor. İkinci yarıda başarılı olmak için kadrosuna 3 isim alan Demirspor ligi zirveye yakın tamamlamak istiyor. İscehisarspor'da forma giyen başarılı oyuncu Mehmet Ay'la, Çobanlar Belediyespor'un başarılı sol ayağı olarak forma giyen Osman Öz'le ve Salar Belediyespor'da forma giyen başarılı oyuncu Volkan Başer'le [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Demirspor düşme potasından kurtulmak için mücadele veriyor. İkinci yarıda başarılı olmak için kadrosuna 3 isim alan Demirspor ligi zirveye yakın tamamlamak istiyor. İscehisarspor’da forma giyen başarılı oyuncu Mehmet Ay’la, Çobanlar Belediyespor’un başarılı sol ayağı olarak forma giyen Osman Öz’le ve Salar Belediyespor’da forma giyen başarılı oyuncu Volkan Başer’le anlaşan Demirspor ikinci yarıda farklı bir kadro ile sahaya çıkmayı hedefliyor.
Yapılan transferler hakkında bilgi veren Demirspor Teknik Direktörü Agah Bıyıkoğlu, “İscehisar’da forma giyen Mehmet Ay, Çobanlar’da forma giyen Osman Öz ve Salar Belediyespor’da forma giyen Volkan Başer’le anlaştık. İkinci yarıda bu ismini saydığımız arkadaşlar Demirspor formasını terletecek. İnşallah biz de zirveye doğru yükselişe geçmek istiyoruz. Ligi zirveye en yakın yerde başarılı bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme