Demir tek golle 3 puan aldı

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demirspor, ligin 11. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor'u konuk etti. Maça golle başlayan Demirspor 4. dakikada Halil Acaroğlu ile 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna kadar gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Demirspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki ekipte gol bulmak için yüklendi fakat maçta başka gol [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor, ligin 11. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk etti. Maça golle başlayan Demirspor 4. dakikada Halil Acaroğlu ile 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna kadar gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Demirspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki ekipte gol bulmak için yüklendi fakat maçta başka gol olmadı. Maçın sonunda hakemlere küfrettiği iddiasıyla Şuhut Belediye’den İbrahim Kurt kırmızı kart gördü.
SİVRİ ÇALIŞTIRDI
YUSUF GOL YEMEDİ
Demirspor’un Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk ettiği maçtan sahaya gelen TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, takımın çalışmalarına katıldı.  Demirspor-Şuhut Belediye Hisarspor maçından önce Demirspor Kalecisi Yusuf’u çalıştıran Sivri, kaleci Yusuf’a da taktikler verdi. Maç boyunca kalesini gole kapatmayı başaran Yusuf ise gol yemedi ve Demirspor maçı 1-0 kazandı.

Bakmadan Geçme