• Haberler
  • Spor
  • Demir Susuz'u ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Demir Susuz'u ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Ligin ilk haftasında yapılacak maçlarda ligin köklü ekiplerinden Demirspor, Susuz Belediyespor'u konuk edecek. Lige hızlı başlamak isteyen Demirspor, ilk hafta galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.SUSUZ'UN HEDEFİ DEGALİBİYETRamazan Bayramı'ndan sonra yeni sezon çalışmalarına başlayan Susuz Belediyespor ilk maçında Demirspor'la karşı karşıya gelecek. Geçen sezonun 1. Amatör Lig şampiyonu olan Susuz Belediyespor kadrosunu güçlendirdi. Yapılan takviyelerle [&hellip]

Süper Amatör Ligin ilk haftasında yapılacak maçlarda ligin köklü ekiplerinden Demirspor, Susuz Belediyespor’u konuk edecek. Lige hızlı başlamak isteyen Demirspor, ilk hafta galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.
SUSUZ’UN HEDEFİ DE
GALİBİYET
Ramazan Bayramı’ndan sonra yeni sezon çalışmalarına başlayan Susuz Belediyespor ilk maçında Demirspor’la karşı karşıya gelecek. Geçen sezonun 1. Amatör Lig şampiyonu olan Susuz Belediyespor kadrosunu güçlendirdi. Yapılan takviyelerle güçlü bir ekip oluşturan Susuz Belediyespor’un bu sezon hedefi şampiyonluk. Demirspor maçında galibiyeti hedefleyen Susuz, bu maçı kazanarak lige hızlı bir giriş yapmak istiyor.
Demirspor’un Susuz Belediyespor’u ağırlayacağı maç Cumartesi günü saat 15.00’te Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme