• Haberler
  • Spor
  • Demir spor salonunu inceledi – Kocatepe Gazetesi

Demir spor salonunu inceledi – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve Cumhuriyet Başsavcı Yunus Emre Bağlar ile birlikte ilçe Medrese Mahallesi'nde İscehisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımı devam eden Kocatepe Parkı Spor Salonu'nun inşaatında incelemelerde bulundu.İnşaatta yapılan incelemelerde İscehisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Yıldırım hazır bulundu. Yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Demir Spor Salonu'nun 450 kişi kapasiteli [&hellip]

İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir ve Cumhuriyet Başsavcı Yunus Emre Bağlar ile birlikte; ilçe Medrese Mahallesi’nde İscehisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapımı devam eden Kocatepe Parkı Spor Salonu’nun inşaatında incelemelerde bulundu.
İnşaatta yapılan incelemelerde İscehisar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım Yıldırım hazır bulundu. Yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Demir Spor Salonu’nun 450 kişi kapasiteli ve 2 bin 500 metrekare alanda inşa edileceği ve en kısa sürede bitirileceğini bildirdi.

Bakmadan Geçme