• Haberler
  • Spor
  • Demir kaçırdı Mahmutköyü affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Demir kaçırdı Mahmutköyü affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Demirspor 16. hafta müsabakalarında Mahmutköyüspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Demirspor Emre Pancar'la penaltı kaçırırken Mahmutköyü 90'da Özgür'le golü buldu.MAÇTAN DAKİKALAR35. dakikada gelişen Demirspor atağında penaltı kazanıldı. Topun başına geçen Emre Pancar çok sert vurdu. Kalenin sağ köşesine atlayan kaleci Şenol topa son anda ayağı ile dokundu ve [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Demirspor 16. hafta müsabakalarında Mahmutköyüspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Demirspor Emre Pancar’la penaltı kaçırırken Mahmutköyü 90’da Özgür’le golü buldu.
MAÇTAN DAKİKALAR
35. dakikada gelişen Demirspor atağında penaltı kazanıldı. Topun başına geçen Emre Pancar çok sert vurdu. Kalenin sağ köşesine atlayan kaleci Şenol topa son anda ayağı ile dokundu ve top uzaklaştı.
64. dakikada gelişen pozisyonda Mustafa Arısoy ikinci karttan kırmızı kartla oyundan atılırken, Demirspor’da da küfretti iddiasıyla Hüseyin direkt kırmızı kart gördü.
90. dakikada Mahmutköyü’nün atağında Özgür sahneye çıktı. Golünü atan Özgür takımına galibiyeti getiren isim oldu. 1-0
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Mahmutköyüspor maçı 1-0’lık skorla kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme