• Haberler
  • Spor
  • Demir Dinar'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Demir Dinar'ı ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demirspor ligin ikinci haftasında evinde Dinar Belediyespor'u konuk edecek. Ligin ilk haftasında Kumartaşspor'a 6-3 mağlup olan Demirspor hafta arasında yaptığı idmanlarda moral bozukluğunu atlatıp ikinci haftayı galip tamamlamak istiyor. Bu maçtan sonra da yükselişe geçmek isteyen Demirspor biraz olsun nefes almanın peşinde.DİNAR İKİDE İKİ İSTİYORLig'de hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ligin ikinci haftasında evinde Dinar Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ilk haftasında Kumartaşspor’a 6-3 mağlup olan Demirspor hafta arasında yaptığı idmanlarda moral bozukluğunu atlatıp ikinci haftayı galip tamamlamak istiyor. Bu maçtan sonra da yükselişe geçmek isteyen Demirspor biraz olsun nefes almanın peşinde.
DİNAR İKİDE İKİ İSTİYOR
Lig’de hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen takımlar arasında yer alan Dinar Belediyespor bu haftayı galibiyetle tamamlayarak hanesindeki puanı 6’ya çıkarmak istiyor. Dinar Belediyespor’un maçı kazanması halinde zirve yarışından kopanlara oranla önde olması bekleniyor.
Demirspor’un Dinar Belediyespor’u ağırlayacağı maç bugün saat 14.00’te Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki D-1 Nolu sahada oynanacak.

Bakmadan Geçme