Demir ailesinin mutlu günü – Kocatepe Gazetesi

Mehmet Demir'in büyük kızı Ceyda ve damadı Osman Canseven'in mutluluğa ilk adımlarını attıkları nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.Gelin ve damadın nikahı Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner tarafından kıyılırken, nikah şahitlikleri, Cansuyu Derneği Genel Başkanı ve 20. Dönem Isparta Milletvekili Mustafa Köylü, Cansuyu Genel Başkan Yardımcısı ve 20. Dönem Amasya Milletvekili Cemalettin Lafçı, 20. Dönem [&hellip]

Mehmet Demir’in büyük kızı Ceyda ve damadı Osman Canseven’in mutluluğa ilk adımlarını attıkları nikah törenine çok sayıda davetli katıldı.
Gelin ve damadın nikahı Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner tarafından kıyılırken, nikah şahitlikleri, Cansuyu Derneği Genel Başkanı ve 20. Dönem Isparta Milletvekili Mustafa Köylü, Cansuyu Genel Başkan Yardımcısı ve 20. Dönem Amasya Milletvekili Cemalettin Lafçı, 20. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer, 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili ve aynı zamanda Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mahmut Koçak tarafından yapıldı.
Afyonkarahisar merkez Devrane Camii İmam Hatibi Ali Türkaslan’ın okuduğu Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün de Antalya Serik Müftüsü İbrahim Keser “İslamda evliliğin mana ve önemi” konulu konuşma yaptı.

Bakmadan Geçme