Dekan Kaya’ya “Hayırlı olsun” ziyareti

AKÇEVRE Derneği, İslamî İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya’yı ziyaret etti AKÇEVRE Derneği tarafından, Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan İslamî İlimler Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.AKÇEVRE adına Mustafa Gök, Prof.Dr. Yılmaz Yalçın, Yrd. Doç Dr. Metin Özgül ve Ümit Demir’in hazır bulunduğu ziyarette Prof.Dr. Remzi Kaya’ya ‘hoş geldiniz’ denilerek [&hellip]

Dekan Kaya'ya "Hayırlı olsun" ziyareti

AKÇEVRE Derneği, İslamî İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya’yı ziyaret etti

AKÇEVRE Derneği tarafından, Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan İslamî İlimler Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulunuldu.
AKÇEVRE adına Mustafa Gök, Prof.Dr. Yılmaz Yalçın, Yrd. Doç Dr. Metin Özgül ve Ümit Demir’in hazır bulunduğu ziyarette Prof.Dr. Remzi Kaya’ya ‘hoş geldiniz’ denilerek yeni görevinin Afyonkarahisar adına hayırlı olması temenni edildi.
Prof.Dr. Remzi Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek fakültenin kuruluş hikayesi hakkında bilgiler verdi. Kısa süre içerisinde fakültenin öğretim kadrosunu tamamladıklarını söyleyen Prof.Dr. Kaya, kaliteli bir öğretim kadrosuna sahip olduklarını, bu sayede AKÜ’nün İslamî İlimler eğitimi konusunda fark oluşturan bir üniversite olacağını umduğunu belirtti.
Prof.Dr. Remzi Kaya, Afyonkarahisar’da herkese açık olacak şekilde eğitim faaliyetlerinde de bulunmak istediklerini, bu konuda da AKÇEVRE Derneği gibi STK’ların desteklerini beklediklerini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme