'Değişime önce kendimizden başlayacağız'

CHP Merkez İlçe Başkan adayı iş insanı Mehmet Dereağzı, göreve seçilmeleri halinde parti gündeminde yer alan değişime önce kendilerinden başlayacaklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan adayı Mehmet Dereağzı, ekibiyle birlikte Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette Dereağzı’nın yanı sıra; Emekli Öğretmen Meral Doğan, Muhasebeci Nazan Güven Aksu, Emekli Ahmet Hulusi Akın yer aldılar.
CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan adayı iş insanı Mehmet Dereağzı’nın başkan adaylığındaki yönetim kurulu listesi asil üyeliklerinde şu isimler yer alıyor: Kaymakam aday Denizhan Kaya, Muhasebeci Nazan Güven Aksu, Emekli Ahmet Hulusi Akın, İş İnsanı Sabri Durak, Ozan Ahmet Çevik, Ev Hanımı Serap Besne, Av. Ömer Mahmut Erdoğan, Emekli Albay Murat Özkaya, Emekli Öğretmen Meral Doğan, Emekli İşçi Seydi Akgöl, Emekli Astsubay Salih Demir, Emekli Tapu Müdürü Güngör Uzun, Emekli Öğretmen Nesrin Yavuz, Emekli İşçi Asım Yılmaz, Makine Mühendisi Emre Gözet ve Emekli Emin Varhan.
“TÜRKİYE VE AFYON İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
CHP Merkez İlçe Başkan adayı iş insanı Mehmet Dereağzı, Afyonkarahisar basınında 59 yıl boyunca ciddi, güvenilir ve saygın bir yere sahip olduğunu belirttiği Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’nın olağan seçimli genel kurul sürecinde süre konusunda küçük bir talihsizlik yaşadıklarını söyleyen Dereağzı, “Normalde seçimli genel kurulumuzu 2 Eylül 2023 tarihinde yapacaktık. Biraz olumsuzluklar oldu. Herhalde başvuruda bir sıkıntı yaşanmış. Mevcut Merkez İlçe yönetimini bu hususta uyardım. Açıkçası onlar bizim ailemizin bireyleri. Hep birlikte çalışıyoruz. Hiçbir sıkıntımız da yok. Ama herkesin görevini yapması lazımdır. Şahsen, düzenli, disiplinli iş anlayışına sahibim. CHP sevdasına genç yaştan beri sahibim. Üniversite döneminden itibaren partime hizmet ediyorum. Kısa bir dönem öğretmenlik yaptıktan sonra ticaret hayatına atıldım. Malumdur partimizin 100’ncü kuruluş yıldönümü. Hepimize ülkemize kutlu olsun. Partimizin 100’ncü kuruluş yıldönümünde geçmişin birikimlerinden kalan r vatana, millete bir borcumuz vardır. Bu ülke ilçe için canını feda etmiş insanlarımaz borçluyuz. CHP demokrasinin beşiğidir. Çünkü çok partili siyasi hayata dönemin geçiş CHP ile oldu. Biz yerelde siyaset yapıyoruz. Türkiye’nin aydınlanması için üzerimize ne vazife düşüyorsa bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
“SEÇİLİRSEK DEĞİŞİME ÖNCE KENDİMİZDEN BAŞLAYACAĞIZ”
Göreve seçilmeleri halinde değişime kendilerinden başlayacaklarını vurgulayan Dereağzı, “Değişmeyen tek şey bizati değişimin kendisidir. Bu bunu gittiğim yerlerde şunu söylüyorum. Eksiklerimiz var. Tamamlayacağız. Ben üzerime düşeni yaparım. Ama CHP çok büyük bir kurum. Hatta dünya üzerinde uzun süre muhalefette ve ayakta kalan herhalde nadir partilerden biriside CHP’dir. Bize benzer bir parti sanıyorum Güney Amerika’da vardı. Biz CHP olarak neredeyse tek kaldık. Bunun da onurunu da yaşıyoruz. Partimizde değişim rüzgârından bahsediliyor. Değişim kişi bazlı olmaz. Mesela ben Sayın GEnel Başkanıma laf etmiş olsam bu kuruma zarar verir. Değişimin, yenilenmenin önüne geçecek insan zaten ben yaşamıyorum demiş olur. Biz nasip olurda göreve seçilirsek değişime önce kendimizden başlayacağız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme