Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Değişen yönetmelikleri yakından takip edin”

“Değişen yönetmelikleri yakından takip edin”

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Anaokulu ve İlkokul Müdürleri Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

 

Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında yapılan 2019-2020 eğitim Öğretim dönemi Merkez İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’na Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Günay, merkez ve merkeze bağlı Anaokulu ve İlkokul müdürleri katıldı.
Eğitim öğretim yılı ikinci döneminin hayırlı olması temennisiyle toplantının açılışını gerçekleştiren Yalçın, “2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde okullarımızda hazırlanan eylem planları çerçevesinde yürütülecek çalışmalarınız büyük önem arz etmekte. Ayrıca tüm okul müdürlerimizin değişen yönetmelikleri yakından takip ederek yürütülecek iş ve işlemlerde yeni yönetmeliklere uygun hareket etmesi gerekir. Toplantı gündem maddelerini görüşerek alacağımız kararlar doğrultusunda yapacağınız çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Yalçın’ın açılış konuşması sonrasında başlayan toplantıda 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci döneminde okullarda yapılan çalışmalar değerlendirilerek, 2019-2020 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde Anaokulu ve Ortaokulların 2023 Eğitim Vizyonu ve il eylem planı çerçevesinde yapacakları çalışmalar ile dikkat edilmesi gereken hususlar görüşüldü.
Toplantı, dilek ve temennilerin alınmasıyla sona erdi.