• Haberler
  • Genel
  • Değirmen: Sağduyumuzu muhafaza edeceğiz – Kocatepe Gazetesi

Değirmen: Sağduyumuzu muhafaza edeceğiz – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkan adayı Sefa Değirmen Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Değirmen ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, kongrede ülkücüler olarak sağ duyularını muhafaza edeceklerini bildirdiMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresine aday olduğunu açıklayan Sefa Değirmen ve beraberindekiler Kocatepe Gazetesi mensuplarını ziyaret ettiler. 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan MHP İl Başkanlığı kongresine aday olduğunu [&hellip]

Değirmen: Sağduyumuzu muhafaza edeceğiz

MHP İl Başkan adayı Sefa Değirmen Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti.

Değirmen ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, kongrede ülkücüler olarak sağ duyularını muhafaza edeceklerini bildirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresine aday olduğunu açıklayan Sefa Değirmen ve beraberindekiler Kocatepe Gazetesi mensuplarını ziyaret ettiler.
7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan MHP İl Başkanlığı kongresine aday olduğunu açıklayan Sefa Değirmen, seçim öncesi çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Ülkücü iradenin yola çıkması ile MHP İl Başkanlığı görevine talip olduğunu söyleyen Sefa Değirmen, MHP’nin Merkez İlçe ve Çobanlar Belediye eski Başkanlıkları yapan bir kişi olarak teşkilatçı olma avantajlarına sahip olduğunu söyledi. “Hiçbir hesap ve kitap yaparak yola çıkmadık. Hiçbir yerden icazet almadık.” diyen Değirmen; “7 Nisan Cumartesi günü delegasyonumuzun iradesiyle sandıktan yeni yönetim çıkacak. Gerek partime gerekse delegelerimize karşı salonda hiçbir olumsuzluğun olmasına müsade etmeyeceğiz. Biz ülkücüler olarak sağ duyumuzu her zamanki gibi muhafaza edeceğiz.” dedi. Ziyarette; Havvaana Gencer, Hasan Hüseyin Tekin, Engin Ayengin, Ahmet Hastürk ve Bekir Özerdem hazır bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme