• Haberler
  • Eğitim
  • Değerler Eğitimi kapsamında 9 bin 205 etkinlik düzenlendi

Değerler Eğitimi kapsamında 9 bin 205 etkinlik düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Değerler Hareketi Projesi çerçevesinde milli manevi değerler, birlik, beraberlik, farkındalık, dürüstlük, güvenilirlik, yardımseverlik, hürmet konularında 3280'i merkez ilçede olmak üzere toplam 9205 etkinlik gerçekleştirildi. Değerler Hareketi Projesi’nin ödül töreni Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi.Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın “Değerli konuklar [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Değerler Hareketi Projesi çerçevesinde milli manevi değerler, birlik, beraberlik, farkındalık, dürüstlük, güvenilirlik, yardımseverlik, hürmet konularında 3280’i merkez ilçede olmak üzere toplam 9205 etkinlik gerçekleştirildi. Değerler Hareketi Projesi’nin ödül töreni Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; “Değerli konuklar işte bizim 4 yıldır yürüttüğümüz Değerler hareketi değerler eğitimi projemiz ile bu yarayla bu iç acısıyla insana ve insanlığa merhem sürmektir. Ağrıyan kalplere küçük küçük dokunuşlarla bu sancıları dindirmektir. Kirlenmiş dünyanın sahillerine vurmuş denizyıldızlarından bir tanesi daha ölmesin istiyoruz. Biz istiyoruz ki, Yaratılanı sevelim Yaratan’dan ötürü. Biz istiyoruz ki, sevgiyi, saygıyı, adaleti, merhameti, yardımlaşmayı, paylaşmayı, hoşgörüyü, doğruluğu, dürüstlüğü, hakkı, hakikati topluma hâkim kılalım. Artık dünyamızda savaşlar olmasın. Bu savaşları çıkaran zeki insanlar olmasın. Bir düğmeyle yüzlerce binlerce insanı canlıyı katleden makinaları üreten yüksek mühendisler olmasın. Bir gramlık madde alabilmek için torunlar anne nine katili olmasın. Henüz daha çocukluğunu bile tamamlamamış yavrularımız tacize uğramasın. Yırtıcılıkta kaplanları dahi geçmemiş olalım. Okyanus sahillerinde sahile vurmuş Aylan bebekler olmasın. Bebekler ölmesin insanlık ölmesin” dedi.

Bakmadan Geçme