• Haberler
  • Gündem
  • Defterdarlık “Bebek Dostu” oldu – Kocatepe Gazetesi

Defterdarlık “Bebek Dostu” oldu – Kocatepe Gazetesi

Bünyesinde 150 ve yukarısında personel çalıştıran özel ve resmî kurum ve kuruluşlara yönelik teşvik çalışmalarına devam eden Sağlık Müdürlüğü, bu çerçevede Türkiye’de bir ilk olarak Defterdarlık binasına Anne Bebek Dostu unvanı verdi.𔄞 AY ANNE SÜTÜYLE BESLEYİN”Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü, 6. aydan sonra da tamamlayıcı [&hellip]

Bünyesinde 150 ve yukarısında personel çalıştıran özel ve resmî kurum ve kuruluşlara yönelik teşvik çalışmalarına devam eden Sağlık Müdürlüğü, bu çerçevede Türkiye’de bir ilk olarak Defterdarlık binasına Anne Bebek Dostu unvanı verdi.
“6 AY ANNE SÜTÜYLE BESLEYİN”
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, özellikle ilk 6 ay sadece anne sütü, 6. aydan sonra da tamamlayıcı beslenme ile birlikte 2 yaş ve ötesine kadar emzirmenin önemine dikkat çekerek, “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programını önemsiyor ve Sağlık Müdürlüğü olarak ilimizde bu programın hayata geçirilmesini için gerekli takibini yapıyoruz. Anne ve bebek sağlığı açısından çok önemli olan bu programın resmî kurumlar ayağında bizlere büyük destek veren ve halk sağlığına doğrudan katkı yapan Defterdarlığımıza destekleri sebebiyle Defterdar Sayın Murat Toy nezdinde bir kez daha teşekkür ediyor ve bu hassasiyetlerinden ötürü kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.
Defterdar Vekili Murat Toy ise bina içerisinde bu hizmeti gerçekleştirmelerinde kendilerini teşvik ederek destek olan Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Bebek Bakım ve Emzirme Odasının kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Bakmadan Geçme