Define avcıları her yerde – Kocatepe Gazetesi

Define avcıları ilimizin hemen her yanında faaliyetlerini sürdürürken, güvenlik güçlerinin define avcılarına yönelik operasyonları da hız kesmeden sürdürülüyor.Afyonkarahisar Valiliği'nden yapılan açıklamada son olarak Emirdağ ilçesinde izinsiz kazı yapan 5 kişinin yakalandığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada 'Güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde Emirdağ ilçesinde 04.02.2018 tarihinde 1'nci derecede Arkeolojik sit alanında izinsiz kazı yapan şahıslara [&hellip]

Define avcıları ilimizin hemen her yanında faaliyetlerini sürdürürken, güvenlik güçlerinin define avcılarına yönelik operasyonları da hız kesmeden sürdürülüyor.
Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada son olarak Emirdağ ilçesinde izinsiz kazı yapan 5 kişinin yakalandığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada “Güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; Emirdağ ilçesinde 04.02.2018 tarihinde 1’nci derecede Arkeolojik sit alanında izinsiz kazı yapan şahıslara yönelik icra edilen operasyonda, 5 şüpheli şahıs yakalanmış ve haklarında yasal işlem yapılarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuşlardır” denildi.

Bakmadan Geçme