Dedikodu değil iş yapıyoruz – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile haftalık basın toplantısında kameraların karşısına geçti. AK Parti'nin işinin dedikodu değil çalışmak olduğun vurgulayan AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, 'Haftalık basın toplantısı yapma geleneğini bildiğiniz gibi Afyonkarahisar'da AK Parti çıkardı. Haftalık basın toplantılarının amacı da partinin yaptığı çalışmalar [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile haftalık basın toplantısında kameraların karşısına geçti. AK Parti’nin işinin dedikodu değil çalışmak olduğun vurgulayan AK Parti İl Başkanı Yurdunuseven, “Haftalık basın toplantısı yapma geleneğini bildiğiniz gibi Afyonkarahisar’da AK Parti çıkardı. Haftalık basın toplantılarının amacı da partinin yaptığı çalışmalar değerlendirilir. Geçen hafta neler yapıldığı konusunda halkımıza bilgi vermek için yapılan toplantılardır. Biz de her hafta öncelikle yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini yapıyoruz. Sayın Başbakanımızın bize de talimatı var; ‘Kesinlikle dedikodu yapmayacaksınız gideceksiniz memleketinize işinizi yapacaksınız. AK Parti’nin işi çalışmaktır’ dedi. Biz çalışmaktan sağa sola bakmaya fırsatımız olmuyor. Böyle şeylerle dedikodu yapmaya fırsatımız yok. Toplantının amacının da iyi bilinmesi lazım. Toplantılar geçen haftanın özetidir. Birkaç siyasi söylem sonrasında bitirilen bir şeydir” dedi.
HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Geçtiğimiz günlerde kutlanan 1 Mayıs İşçi bayramı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yurdunuseven, AK Parti’nin her zaman işçinin yanında olduğunu ifade etti. Yurdunuseven, “Biliyorsunuz 1 Mayıs’ı geçtiğimiz günlerde birkaç ferdi hareketler hariç birlik ve kardeşlik içerisinde kutlandı. Hatta bazı yerlerde 1 Mayıs kutlamaları mehter eşliğinde gerçekleşti. İşçi bayramını 1980 ve 1990 ile 2000’den önceki olaylarda genelde kan dökülür ve kavgalar olurdu. Ama AK Parti iktidarı işçiye verdiği değeri göstermek anlamında 1 Mayıs’ı işçi bayramı olarak tatil eden iktidarız. İşçi kardeşlerimizin lehine olan bütün iyileştirmeleri ve düzenlemeleri AK Parti hükümetleri gerçekleştirmiştir. Devlet ve SSK hastanelerinden bu günkü 5 yıldızlı hastanelere dönüşümü AK Parti iktidarları gerçekleştirmiştir. Asgari ücretin 1300 TL’ye çıkartılması da AK Parti iktidarları döneminde olmuştur. Yine emekli olan işçilerimizin Sosyal Güvenlik primi adı altında kesilen önce yüzde 30 ile başlayıp yüzde 15 ve ardından yüzde 10’na indirilen, 1 Kasım seçimleri öncesi vaatlerimiz arasında bulunan yüzde 0’a inmesini de AK Parti iktidarları gerçekleştirmiştir. Biz dediğimiz gibi çalışıyoruz, üretiyoruz, halkımız için ve her kesim için mutlaka bir şeyler yapıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme