DEAŞ şüphelileri Mahkeme huzurunda

Afyonkarahisar’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 yabancı uyruklu Adliye'ye sevk edildi   Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün yakalanan yabancı uyruklu M.A, A.A, A.E.B. ve A.E.H’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. (AA)   OLAY Afyonkarahisar’da DEAŞ’a yönelik önceki gün düzenlenen [&hellip]

Afyonkarahisar’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 yabancı uyruklu Adliye’ye sevk edildi

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün yakalanan yabancı uyruklu M.A, A.A, A.E.B. ve A.E.H’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. (AA)

OLAY
Afyonkarahisar’da DEAŞ’a yönelik önceki gün düzenlenen operasyonda, örgüt üyesi oldukları öne sürülen Tunus uyruklu M.A. ve A.A. Sümer Mahallesi’ndeki evlerinde yakalanmış, şüphelilerin evinde bulunan Konya Ağır Ceza Mahkemesince “DEAŞ’a bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Suriyeli A.E.B. ile A.E.H. de gözaltına alınmıştı.

Bakmadan Geçme