• Haberler
  • Spor
  • Dazkırı'ya yatırımlar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı'ya yatırımlar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Stadı'nın zemini sentetik çim ile kaplandı. Stat zemini için Spor Toto Teşkilatı 200 bin lira, İl Özel İdaresi 300 bin lira ve Dazkırı Belediyesi 35 bin lira ödenek aktarımı yaparken toplamda 428 bin 800 lira (KDV Hariç) bedelle Dazkırı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırıldı.  Stada 2018 yılında 116 kişilik 2 adet seyirci [&hellip]

Dazkırı Stadı’nın zemini sentetik çim ile kaplandı. Stat zemini için Spor Toto Teşkilatı 200 bin lira, İl Özel İdaresi 300 bin lira ve Dazkırı Belediyesi 35 bin lira ödenek aktarımı yaparken toplamda 428 bin 800 lira (KDV Hariç) bedelle Dazkırı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırıldı.  
Stada 2018 yılında 116 kişilik 2 adet seyirci tribünü yapılması için İl Özel İdaresi tarafından 89 bin 800 lira (KDV Hariç) ödenek aktarımı yapıldı. Ödeneğin tribün yapımında yetersiz kaldığından Dazkırı Belediye Başkanlığı tarafından zemin betonu atılarak ilçe stadı tribünleri Dazkırı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırıldı.  
DAZKIRI’YA 1 MİLYAR 256 BİN LİRAYA SPOR SALONU YAPILDI
Spor salonu yapılması için Dazkırı Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan arsa 4 Aralık 2012’ta Belediye Başkanı Ertan Demirsoy imzasıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredilmişti. Dazkırı Kaymakamlığı tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Spor Salonu yapımı konusunda talepte bulunulmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılamayacağı bildirilirken İl Özel İdaresine spor salonu talebinde bulunuldu. Talep uygun bulunduğundan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yapılan tahsis, tahsis değişikliği ile 2 Ağustos 2016’da Belediye Başkanı İsmail Taylan imzasıyla Belediye Meclis Kararı ile İl Özel İdaresine tahsis edildi. Son yapılan işlemlerin ardından 300 Kişilik Spor Salonu 1 milyar 256 bin 369 lira (KDV Hariç) bedelle İl Özel İdaresi tarafından tamamlandı.

Bakmadan Geçme