• Haberler
  • Spor
  • Dazkırı'ya ikinci spor salonu – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı'ya ikinci spor salonu – Kocatepe Gazetesi

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün tavsiyesi üzerine Dazkırı Belediyesi tarafından kurulan Spor Salonu faaliyete geçirildi. Pazar Yeri mevkisinde kullanılmayan iki adet dükkanı birleştirerek yüksek standartlarda güzel bir salon haline getiren Dazkırı Belediyesi spor okuluyla faaliyetlerine başladı.Yaklaşık 200 kişinin yararlandığı kurslar yaş gruplarına göre düzenlenirken kulüp antrenörleri tarafından spor eğitim faaliyetleri veriliyor.Hizmete giren Spor Salonu'nda [&hellip]

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün tavsiyesi üzerine Dazkırı Belediyesi tarafından kurulan Spor Salonu faaliyete geçirildi. Pazar Yeri mevkisinde kullanılmayan iki adet dükkanı birleştirerek yüksek standartlarda güzel bir salon haline getiren Dazkırı Belediyesi spor okuluyla faaliyetlerine başladı.
Yaklaşık 200 kişinin yararlandığı kurslar yaş gruplarına göre düzenlenirken kulüp antrenörleri tarafından spor eğitim faaliyetleri veriliyor.
Hizmete giren Spor Salonu’nda yapılan faaliyetlerde 4-6, 7-9 ve 10 yaş üzeri Jimnastik, 11-13 -14 ve 18 yaş üzeri Tekvando, Güreş, Aerobik, Pilates, Step ve Zumba yer alıyor.

Bakmadan Geçme