Dazkırı’ya en güzel hizmeti sürdüreceğim

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Belediye Başkanlığı’ndaki ikinci yılını değerlendirdi. Taylan, “Açılamayan yolların açılması, bir kısmının kamulaştırılması yapılarak gerçekleştirdik. İlçemize FifaStar I standartlarında futbol sahası yapıldı. Geleceğimiz olan gençlerimize en iyi şartlarda eğitim-öğretim yapabilmeleri için okullarımızın bütün eksiklikleri giderilmekte. Halk Kütüphanesi yenilendi. At yarışı, toplu sünnet, tiyatro, türkü ve şiir gecesi, futbol turnuvası, masa tenisi [&hellip]

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Belediye Başkanlığı’ndaki ikinci yılını değerlendirdi. Taylan, “Açılamayan yolların açılması, bir kısmının kamulaştırılması yapılarak gerçekleştirdik. İlçemize FifaStar I standartlarında futbol sahası yapıldı. Geleceğimiz olan gençlerimize en iyi şartlarda eğitim-öğretim yapabilmeleri için okullarımızın bütün eksiklikleri giderilmekte. Halk Kütüphanesi yenilendi. At yarışı, toplu sünnet, tiyatro, türkü ve şiir gecesi, futbol turnuvası, masa tenisi turnuvası gibi sosyal etkinlikler düzenlendi. Çataltepe Mevkiisi’nde bulunan hastane olarak yapılan atıl vaziyette duran bina için üniversite olabilecek şekilde projesi yapıldı. En kısa sürede yapımına başlanacaktır İlçemizde bulunan düğün salonu düzenlendi. Kurban Bayramı için satıcıların kurbanlıklarını daha iyi anlamda satmaları, alıcıların da aynı şekilde iyi bir ortamda alabilmeleri için Kurban Pazarı yapıldı” dedi.
İŞCİLERE
SENDİKA HAKKI
İsmail Taylan, şöyle devam etti:
“İlçemizin güvenliği için kamera sistemleri düzenlendi. Canlı yayın kamera sistemleri kuruldu. İlçemizdeki sokak hayvanlarının veteriner hekim gözetiminde bakımları yapıldı. İlçemizde bulunan camilerin her türlü ihtiyaçları karşılandı. SODEM tarafından da ödüllendirilen 100 bin nüfusun altındaki ilçelerde bulunmayan ödüllü kreşimizi ilçemize kazandırdık. Belediyemizde sendikasız olarak çalışan işçilerimize sendika haklarını verdik. Kalan üç yıllık sürede de ilçemize en güzel şekilde hizmet edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme