Dazkırı'da model uçak kursu açıldı

Türk Hava Kurumu Dinar Şubesi ve Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi Dazkırı Meslek Yüksekokulunda öğrencilere yönelik model uçak kursu açıldı 22 Öğrencinin katıldığı model uçak kursunda, model uçak yapımı konusunda bilgiler aktarılarak profil, aerodinamik yapıları ve uçuş eğitimi bilgileri verildi.Türk Hava Kurumu Dinar Şubesi Saymanı Fatih Karataş, 'Türk Hava Kurumu olarak [&hellip]

Dazkırı’da model uçak kursu açıldı

Türk Hava Kurumu Dinar Şubesi ve Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Afyon Kocatepe Üniversitesi Dazkırı Meslek Yüksekokulunda öğrencilere yönelik model uçak kursu açıldı

22 Öğrencinin katıldığı model uçak kursunda, model uçak yapımı konusunda bilgiler aktarılarak profil, aerodinamik yapıları ve uçuş eğitimi bilgileri verildi.
Türk Hava Kurumu Dinar Şubesi Saymanı Fatih Karataş, “Türk Hava Kurumu olarak uçan bir Türk ulusu yaratmak, gençlerimize havacılık ilgi ve sevgisini aşılamak, öğrencilerin el becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla model uçak başlangıç kursu açtık. 64 saat süreli olacak kursumuz Dazkırı Meslek Yüksekokulunda haftada iki gün olarak düzenlenmektedir. Öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari personel de bu kursa yoğun ilgi gösterdi. Kurum tarafından ücretsiz olarak verilen malzeme ile model uçak yaparak gençlerin havacılığın sihirli dünyasına adım atmalarını sağlayacağız” dedi.
Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, Dazkırı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Serkan Göksu ve Yüksekokul Sekreteri Ahmet Orhan Üstün ile birlikte kursu ziyaret ederek model uçak yapımı konusunda bilgi aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme