Dazkırı'da kilim ve haşhaş festivali yarın

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, yarın akşam saat 16:00'da Belediye önünden Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı eşliğinde bölgenin en büyük yaşam alanı olarak tanımladığı Adalet Parkı'nın hizmete açılışı akabinde Halı, Kilim ve Haşhaş Festivalinin başlayacağını açıkladı.Belediye Başkanı İsmail Taylan, uzun yıllar kaderine terk edilen, konut alanında bulunan 25 parselden bir tanesinin satıldığını hatırlattı. Taylan, [&hellip]

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, yarın akşam saat 16:00’da Belediye önünden Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı eşliğinde bölgenin en büyük yaşam alanı olarak tanımladığı Adalet Parkı’nın hizmete açılışı akabinde Halı, Kilim ve Haşhaş Festivalinin başlayacağını açıkladı.
Belediye Başkanı İsmail Taylan, uzun yıllar kaderine terk edilen, konut alanında bulunan 25 parselden bir tanesinin satıldığını hatırlattı. Taylan, “İlçemizde istihdamın arttırılmasıyla birlikte konutların ve ilçemiz nüfusunun da artması yaşam alanlarına olan ihtiyacı da arttırmıştır. Bu düşünce ile Belediye Meclisimize bu alanın yeşil alana dönüştürülmesi önerisini sunduk. Meclisimizin kabulü ile öncelikle satılan parselin bedelini ödeyerek kamulaştırılması gerçekleştirildi. Girişimlerimiz sonucu İç Anadolu Belediyeler Birliği, Yenimahalle Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Belediyemizce yapılan Adalet Parkımızın yüzde 75’i hibe olarak yapılmıştır” dedi.

Bakmadan Geçme