Dazkırı'da İrem Derici rüzgârı esti

Dazkırı Halı, Kilim ve Haşhaş Festivalinin üçüncü ve son gününde şarkıcı İrem Derici sahne aldı.İrem Derici konseri öncesi Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan organizatör Meryem Özkan'a, festival programının sunumunu üstlenen TRT seslendirme Sanatçısı Aysun Şahin Mutlu'ya teşekkür ederek hediyeler verdi.Konser öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçenin tanıtımına katkı sunan ve insanların kaynaşmasını sağlayan [&hellip]

Dazkırı Halı, Kilim ve Haşhaş Festivalinin üçüncü ve son gününde şarkıcı İrem Derici sahne aldı.
İrem Derici konseri öncesi Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan organizatör Meryem Özkan’a, festival programının sunumunu üstlenen TRT seslendirme Sanatçısı Aysun Şahin Mutlu’ya teşekkür ederek hediyeler verdi.
Konser öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçenin tanıtımına katkı sunan ve insanların kaynaşmasını sağlayan festival organizasyonlarının zor olduğunu belirtti. Taylan, “Biz bu organizasyonu başarılı bir şekilde tamamladıysak bunu Belediye emekçilerimizin mesai kavramı olmadan çalışmaları ve en önemlisi sevgili hemşehrilerimin sonsuz destekleri sayesinde tamamladık. Belediyemiz emekçilerine ve sevgili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme