• Haberler
  • Genel
  • Dazkırı'da bilgi yarışması – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı'da bilgi yarışması – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı'da 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında ortaöğretim kurumları arası bilgi yarışması düzenlendi Dazkırı Alkim İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen bilgi yarışmasına Dazkırı Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi, Dazkırı Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nden üçer öğrenci yarışmacı olarak katıldı. Milli Şair Mehmet Akif Ersoy [&hellip]

Dazkırı’da bilgi yarışması

Dazkırı’da 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında ortaöğretim kurumları arası bilgi yarışması düzenlendi

Dazkırı Alkim İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen bilgi yarışmasına Dazkırı Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi, Dazkırı Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nden üçer öğrenci yarışmacı olarak katıldı.
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy ile ilgili daha önceden belirlenen konular hakkında yarışmacılara 20 soru soruldu. Bilgi yarışmasının sonunda birinciliği Dazkırı Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi, ikinciliği Dazkırı Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü de Dazkırı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) elde etti.
Bilgi yarışmasına Dazkırı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme