Dazkırı’da avcı eğitimi kursu sona erdi

Dazkırı Halk Eğitim Merkezi ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen avcı eğitim kursu sona erdi Dazkırı Avcılar ve Atıcılar Kulübü’nün katkılarıyla Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kursta, “http://m.kocatepegazetesi.com/”avcılığın tarihi, felsefesi, psikolojisi, özü, avcılıkta ahlaki değerler, mevzuat, av köpekleri, sağlık bilgisi, ekoloji bilgisi, çevrenin korunması ve silah bilgisi”http://m.kocatepegazetesi.com/” dersleri verildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar [&hellip]

Dazkırı'da avcı eğitimi kursu sona erdi

Dazkırı Halk Eğitim Merkezi ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen avcı eğitim kursu sona erdi

Dazkırı Avcılar ve Atıcılar Kulübü’nün katkılarıyla Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kursta, “http://m.kocatepegazetesi.com/”avcılığın tarihi, felsefesi, psikolojisi, özü, avcılıkta ahlaki değerler, mevzuat, av köpekleri, sağlık bilgisi, ekoloji bilgisi, çevrenin korunması ve silah bilgisi”http://m.kocatepegazetesi.com/” dersleri verildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünden Koordinatör Veteriner Hekim Ali Gezer, uzman Şenol Yıldız, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Selim Arıcı, mühendis Abdilkadir Sevinç ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Sevinç’ten oluşan komisyon tarafından kursi-yerlere 8 gün eğitim verildi. Kursa katılan 45 kursiyerden 43’ü belge almaya hak kazandı. Belgesi olmayanlara, izinsiz, süresi dışında ve avlanma limitlerine uymayarak avlananlara para cezalarının uygulandığı bildirildi. (AA)

Bakmadan Geçme