• Haberler
  • Gündem
  • Dazkırı'da 1. Halı, Kilim ve Haşhaş festivali düzenlendi

Dazkırı'da 1. Halı, Kilim ve Haşhaş festivali düzenlendi

27 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilen Adalet Parkı açılışı ile Dazkırı’da 1. Halı, Kilim ve Haşhaş festivali vatandaşlardan büyük ilgi gördü.Dazkırı’da 1. Halı, Kilim ve Haşhaş festivali açılışı Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı ve Erkek Bando Takımının, Bekilli Belediyesi Halk Oyunları ekibinin, ülkenin dört bir yanından gelen bisiklet sevdalıları, atlıların kortej yürüyüşü ile başladı. Programın [&hellip]

27 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilen Adalet Parkı açılışı ile Dazkırı’da 1. Halı, Kilim ve Haşhaş festivali vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Dazkırı’da 1. Halı, Kilim ve Haşhaş festivali açılışı Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı ve Erkek Bando Takımının, Bekilli Belediyesi Halk Oyunları ekibinin, ülkenin dört bir yanından gelen bisiklet sevdalıları, atlıların kortej yürüyüşü ile başladı. Programın açılış konuşmasını Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan yaptı. Taylan’ın ardından Yenimahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar konuştu.
Sırasıyla; CHP Afyonkarahisar Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP Denizli Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın konuşmalarından sonra Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan tarafından Fethi Yaşar ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk’a plaket verildi.
Programda; Dazkırı Belediyesi Tanıtım filmi izlendikten sonra Bekilli Belediyesi Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Protokol üyelerince toplu sünnet olacak çocuklara altınları takıldı. Aydın Belediyesi Erkek Bando Takımı eşliğinde Adalet Parkı açılış kurdelesi kesildi. Park gezildikten sonra sünnet çocukları için mevlid okutularak halka yemek ikram edildi. Açılış programı Bisiklet Kulübüyle düzenlenen “Yavaş Bisiklet Sürme Yarışması” ile son buldu.
Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan bisiklet seven çocuklara forma hediye etti. Festival programı kapsamında; Ankaralı Ayşe, Tayfun Tunç, Aydanur ve Onur Akın sahne aldı.

Bakmadan Geçme