• Haberler
  • Spor
  • Dazkırı K.Çobanlı'ya misafir gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı K.Çobanlı'ya misafir gidiyor – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk hafta kazanan ekipler arasında bulanan Küçükçobanlıspor ve Dazkırı Belediyespor Pazar günü Atatürk Stdayumu'nda saat 13.00'te karşı karşıya gelecek. Yaptığı transferlerle gündemi uzun süre meşgul eden Dazkırı Belediyespor ilk haftayı galibiyetle tamamladı. Rakibi Gebeceler Belediyespor'u 6-2'lik skorla geçen Dazkırı bu hafta da Küçükçobanlı'yı mağlup ederek yoluna [&hellip]

1. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk hafta kazanan ekipler arasında bulanan Küçükçobanlıspor ve Dazkırı Belediyespor Pazar günü Atatürk Stdayumu’nda saat 13.00’te karşı karşıya gelecek. Yaptığı transferlerle gündemi uzun süre meşgul eden Dazkırı Belediyespor ilk haftayı galibiyetle tamamladı. Rakibi Gebeceler Belediyespor’u 6-2’lik skorla geçen Dazkırı bu hafta da Küçükçobanlı’yı mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. 1. Amatör’de çıtayı oldukça yükselten Dazkırı bu sezon şampiyon olarak tekrar Süper Lige terfi etmek istiyor.
KÜÇÜKÇOBANLI DA
KAZANMAK İSTİYOR
Ligin ilk haftasını deplasmanda aldığı galibiyetle tamamlayan Küçükçobanlıspor’un lige çıkıp çıkmayacağı belli değildi. Geçen sezon 2. Amatör Lig’de haftalar öncesinde elde ettiği şampiyonlukla 1. Amatör Lige çıkan Sandıklı Kumalarspor’u 3-2 mağlup eden Küçükçobanlı, şampiyonluk yolunda hanesine kattığı 3 puana yine 3 puan eklemek istiyor. Dazkırı Belediyespor’un zorlu bir rakip olduğunun farkında olan Küçükçobanlı bu maçı da galibiyetle tamamlarsa liderlik koltuğunun sahibi olabilir. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme