• Haberler
  • Spor
  • Dazkırı iyi başladı – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı iyi başladı – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden ve lige iyi hazırlanan iki ekip olan Dazkırı Belediyespor ve Gebeceler Belediyespor Dazkırı ilçe stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iki ekipte temkinli başladı. Birbirini tanımayan iki ekipte karşılıklı ataklar şeklinde ilk yarıda birer gol buldu. Gebeceler Belediyespor'un kalecisinin sakatlanmasından sonra oyundaki etkisini kaybeden Gebeceler ikinci yarıda kalesinde iki [&hellip]

1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden ve lige iyi hazırlanan iki ekip olan Dazkırı Belediyespor ve Gebeceler Belediyespor Dazkırı ilçe stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iki ekipte temkinli başladı. Birbirini tanımayan iki ekipte karşılıklı ataklar şeklinde ilk yarıda birer gol buldu. Gebeceler Belediyespor’un kalecisinin sakatlanmasından sonra oyundaki etkisini kaybeden Gebeceler ikinci yarıda kalesinde iki gol gördü. Ardından Gebeceler bulduğu golle durumu 3-2’ye taşıdı. Dazkırı Belediyespor ise bu dakikadan sonra bulduğu gollerle rakibini 6-2’lik skorla mağlup etti.
Dazkırı Belediyespor’un gollerini Ali Acar (2), Gökmen Bayık, Emre Seyman, Semih Aydemir, ve Mustafa kaydetti. Gebeceler Belediyespor’un iki golünü ise Hamit Can Öztürk attı.
Dazkırı Belediyespor aldığı galibiyetle liderlik koltuğunun sahibi olmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme