• Haberler
  • Genel
  • Dazkırı heyetinden AKÜ’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı heyetinden AKÜ’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan ve Belediye Başkanı İsmail Taylan AKÜ Rektörü Mustafa Solak’ı ziyaret etti Dazkırı Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve beraberindeki heyet Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette ilçede bulunan eski hastane binasının Alkim Kimya şirketi tarafından tadilattan geçirilmesinin ardından AKÜ'ye devri hususunda gelinen [&hellip]

Dazkırı heyetinden AKÜ'ye ziyaret

Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan ve Belediye Başkanı İsmail Taylan AKÜ Rektörü Mustafa Solak’ı ziyaret etti

Dazkırı Kaymakamı Muhammed Beşir Nursaçan, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ve beraberindeki heyet Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette ilçede bulunan eski hastane binasının Alkim Kimya şirketi tarafından tadilattan geçirilmesinin ardından AKÜ’ye devri hususunda gelinen aşamaya ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarete Nursaçan ve Taylan ile birlikte Alkim Kimya adına Nihat Erkan, Dazkırı Belediye Meclis Üyesi Naciye İpek ile AKÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme