Dazkırı eli boş döndü: 4-3

İkinci Amatör Küme’ye şampiyonluk parolasıyla başlayan Dazkırı Belediyespor, Cumartesi günü Susus Belediyespor’la karşılaştı. Susuz Belediyespor’un son dakika golüyle evine puansız giden Dazkırı Belediyespor, fırsat tepti. İkinci Amatör Küme’ye mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Dazkırı Belediyespor, bu hafta Merkez 2 Nolu Saha’da Susuz Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi Susuz belediyespor kazandı. Geçen hafta da [&hellip]

Dazkırı eli boş döndü: 4-3

İkinci Amatör Küme’ye şampiyonluk parolasıyla başlayan Dazkırı Belediyespor, Cumartesi günü Susus Belediyespor’la karşılaştı. Susuz Belediyespor’un son dakika golüyle evine puansız giden Dazkırı Belediyespor, fırsat tepti.

İkinci Amatör Küme’ye mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Dazkırı Belediyespor, bu hafta Merkez 2 Nolu Saha’da Susuz Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi Susuz belediyespor kazandı. Geçen hafta da Yüreğil Alkimspor’a tek golle mağlup olan Dazkırı Belediyespor, bu haftayı da puansız kapadı.
Gol perdesini Susuz açtı
Cumartesi günü oynanan maçta müsabaka tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Susuz Belediyespor attı arkasından Dazkırı Belediyespor cevap verdi. Ancak müsabaka Susuz Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakaya Susuz Belediyespor iyi başladı. 16’ncı dakikada Özkan’ın ayağıyla meşin yuvarlağı Dazkırı filelerine gönderen Yeşil Beyazlılar, skorda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Gol sonrası Susuz Belediyespor karşısında ki vasat oyununu terk eden Dazkırı Belediyespor,27’nci dakikada İsmet’le beraberlik golünü buldu. 1-1 Maçta
Dengeyi bulan Dazkırı Belediyespor umutlandı. Ancak 33’üncü dakikada Susuz Belediyespor penaltı kazandı. Topun başına geçen Özkan, penaltıyı gole çevirerek skoru bir kez daha Susuz Belediyespor lehine çevirdi. Tam maç bu şekilde bitecek derken Dazkırı belediyespor, Gökmen’le 45’inci dakikada bir gol daha buldu ve maç bir kez daha eşitlendi. İlk yarı 2-2 sona erdi.
Goller kaldığı yerden
Maçın ikinci yarısında Dazkırı Belediyespor daha istekli başladı. Takımının ikinci golünü atan Gökmen, 48’inci dakikada bir kez daha sahneye çıkarak Dazkırı belediyespor’un 3’üncü sayısını attı. 3-2 Maçta ilk kez üstünlüğü ele geçiren Dazkırı Belediyespor bu üstünlüğü sürdüremedi. Bu golden iki dakika sonra Susuz Belediyespor, Olcay’ın golüyle Dazkırı belediyespor’un skor üstünlüğüne son verdi. 3-3 Son dakikalara kadar müsabaka orta alan mücaelesi şeklinde geçti ve 90+3’üncü dakikaya kadar maçta başka gol olmadı.
Ta ki Susuz Belediyespor atağında Murat’ın kafa golü gelene kadar.4-3 Susuz Belediyespor bu golle maçı 4-3 kazanarak hanesine üç puan eklemeyi başardı. Son iki haftayı kayıpla kapatan Dazkırı Belediyespor ise galibiyet parolasıyla bir maçı daha kaybederek rakiplerine büyük avantaj kazandırdı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme