• Haberler
  • Genel
  • Dazkırı Belediyespor geliyor – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Belediyespor geliyor – Kocatepe Gazetesi

Takımını hazırlıkları tamamlamaya yakın olduğunu belirten Dazkırı Belediyespor Kaptanı Gökmen Bayık, transfer işlemlerine devam ettiklerini aktardı Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Dazkırı Belediyespor bu sezon işini şansa bırakmak istemiyor. Dış transferde Emirdağspor’dan Ali Ayvaz ve Kemal Temür’ü renklerine bağlayan Dazkırı Belediyespor, Başkent EDAŞ Spor’dan Aytekin Akyıldız, Rize’den Atilla Sarı ve kaleci Volkan Yıldırım’ı kadrosuna [&hellip]

Dazkırı Belediyespor geliyor

Takımını hazırlıkları tamamlamaya yakın olduğunu belirten Dazkırı Belediyespor Kaptanı Gökmen Bayık, transfer işlemlerine devam ettiklerini aktardı

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Dazkırı Belediyespor bu sezon işini şansa bırakmak istemiyor. Dış transferde Emirdağspor’dan Ali Ayvaz ve Kemal Temür’ü renklerine bağlayan Dazkırı Belediyespor, Başkent EDAŞ Spor’dan Aytekin Akyıldız, Rize’den Atilla Sarı ve kaleci Volkan Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Dazkırı Belediyespor ayrıca Nuri Yaşayacak, Atalay Öztürk, Hasan Batuhan Karataş, Ebrar Karabulut’u renklerine dahil etti.
Dış transferde hızlı olmaya çalıştıklarını belirten Dazkırı Belediyespor Kaptanı Gökmen Bayık, “Bu saydığımız isimler dışında transferlerimiz de iki kişi daha var. Kesinleşmeden isimlerini duyurmak doğru olmaz. Onların haricinde Senegalli bir oyuncuyla görüşüyoruz. Şimdilik biri de İstanbul’dan gelecek bekliyoruz. İşlemler tamamlandığında takım daha güzel olacak. İnşallah bizde başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz.” dedi.
İç transferde takımda kalan oyuncuların olduğunu aktaran Bayık, “İç transferde Osman Ambarcı, Muhammet Oruç, Muzaffer Korkmaz, Serkan Göksu, Asalet Koçyiğit, Ömer, Kürşat, Ahmet, Sadettin Acar, Hasan Şenkaya, Mustafa Öztuğ, Erhan Yılmaz, Talat Gökçe ve Batuhan Doğan geçen sene de bu sene de bizimle olacak arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımız bizimle yola devam etmek istediler. Bizde seve seve kabul ettik.” şeklinde konuştu.
“HAZIRLIK MAÇI YAPMAK İSTİYORUZ”
Lig başlamadan bir hazırlık maçı daha yapmak istediklerini söyleyen Kaptan Bayık, “Bu hafta Merkez’den bir takımla hazırlık maçı yapmak istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor, hafta içinde bir takım bulmak istiyoruz. Ama şuanda takım belli değil Çarşamba günü veya Perşembe günü netleşecek. Denizli’den takımlarla hazırlık maçları yaptık. Dokuzkavaklarspor, Süper Amatör Lig’den Çivril Belediyespor ve Kalespor ile hazırlık maçları yaptık. Eksik kadroyla çıktık hepsine de. Tam kadro bir maça çıkamadık bu hafta yapacağımız hazırlık maçına tam kadro olarak çıkacağız nasip olursa.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe haber Merkezi)

Bakmadan Geçme