• Haberler
  • Spor
  • Dazkırı Bahar Kupası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Bahar Kupası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Dazkırı Kaymakamlığı ile Dazkırı Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 16. Geleneksel Bahar Turnuvası tamamlandı. Dazkırı Belediyespor ile Sağlıkspor müsabakası olan ve Belediye Başkanımız İsmail Taylan'ın santra vuruşuyla başladı. Üçüncülük ve Final maçına Dazkırı Kaymakam Vekili Necdet Uçar, Belediye Başkanı İsmail Taylan, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Cangül, Ziraat Odası Başkanı Ufuk Gürçam ve yaklaşık 300 futbolsever katıldı. [&hellip]

Dazkırı Kaymakamlığı ile Dazkırı Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 16. Geleneksel Bahar Turnuvası tamamlandı. Dazkırı Belediyespor ile Sağlıkspor müsabakası olan ve Belediye Başkanımız İsmail Taylan’ın santra vuruşuyla başladı. Üçüncülük ve Final maçına Dazkırı Kaymakam Vekili Necdet Uçar, Belediye Başkanı İsmail Taylan, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Cangül, Ziraat Odası Başkanı Ufuk Gürçam ve yaklaşık 300 futbolsever katıldı. Günün ilk maçı olan üçüncülük maçı Dazkırı Kaymakamlığı ve Yüreğil Alkim müsabakasıydı. Yüreğil Alkim’in maça çıkmayınca ile Dazkırı Kaymakamlığı hükmen galip olarak üçüncü oldu.
Finale kalan Ziraat Odası ve İdrisspor kaldı. 7-6’lık skorla maçı kazanan Ziraat Odası şampiyon olurken İdrisspor ikinci oldu.
Maç sonrası ödül ve kupa törenine geçildi. Ziraat Odası oyuncusu İsmail Hozer gol kralı olarak ödülünü turnuva hakemi Nihat Özcan’dan aldı. Turnuva boyunca desteklerini esirgemeyen Başkana, Dazkırı Kaymakam Vekili Necdet Uçar tarafından teşekkür plaketi verildi. Turnuvayı üçünü olarak tamamlayan Dazkırı Kaymakamlığı’nın kupa ve ödülünü Ziraat Odası Başkanı Ufuk Gürçam takdim etti. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan İdrisspor’un ödül ve kupasını Başkanı Taylan ve şampiyon olan Ziraat Odası takımının ödül ve kupasını İlçe Kaymakam Vekili Necdet Uçar verdi.

Bakmadan Geçme