Dayı: Yatırım ve hizmetler şevkle sürecek

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye yüksek oranda destek veren Bolvadin halkına teşekkür etti.'AK PARTİ OLARAKHALKIMIZA MİNETTARIZ'Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı, 24 Haziran seçimleri sonrası yaptığı değerlendirme partisine ilde ve ilçeler arası hizmetlere karşı [&hellip]

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yüksek oranda destek veren Bolvadin halkına teşekkür etti.
“AK PARTİ OLARAK
HALKIMIZA MİNETTARIZ”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Dayı, 24 Haziran seçimleri sonrası yaptığı değerlendirme partisine ilde ve ilçeler arası hizmetlere karşı takdir ve teşekkürün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen yüzde 75 destekle gösterildiğini vurguladı. Dayı, “AK Parti teşkilatı olarak halkımıza minnettarız. İlçemizde şimdiye kadar yaptığımız hizmetler ve yatırımlar konusunda ki çalışmalarımızı bundan sonra daha büyük bir şevkle ve heyecanla sürdüreceğiz. Halkımızın hizmetkârıyız. Durmak yok hizmet etmeye devam” dedi.
HASTANEMİZDE YENİ UZMAN
DOKTORLAR GÖREVE BAŞLADI
Bolvadin Devlet Hastanesi’nde uzman doktor sayısını artırmak için yaptıkları girişimlerin sonuç verdiğini belirten Dayı, “Başhekimimiz, İl Sağlık Müdürümüz ve Milletvekillerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz girişimler neticesinde hastanemize Kadın Doğum Hastalıkları, Göz Kardiyoloji, Genel Cerrah, Üroloji Radyoloji uzmanlıklarında doktor atamaları yapıldı. Doktorlarımız hastanemizde göreve başladı. Yeni hastane binası yapımı ile ilgili süreçleri takip ediyoruz. Proje ihalesi yapıldı. İlgili firma proje çalışmalarına başladı. Ayrıca 10 bin metrekare olan mevcut hastanemizin iki katı büyüklüğünde 19 bin metrekare inşaat alanına sahip olan yeni hastane projesi tamamlandıktan sonra inşaat ihalesi yapılacaktır’’ diye konuştu.
Mevcut Bolvadin İlçe Emniyet binasının yapısıyla hizmete cevap veremediğine dikkat çeken Ömer Dayı sözlerine şöyle devam etti:
“Ankara ziyaretlerinde her aşamasını takip ettiğimiz ilçe emniyet müdürlüğü binamız yapıldı. 700 metrekare oturma alanına sahip olan binamız bodrum, zemin ve üzeri 2 kat olmak üzere toplam 3 bin metrekare olacak. Modern bir emniyet binasını ilçemize kazandırdık. Tefrişatı da tamamlanarak hizmet vermeye başlamıştır. Kısa süre önce inşaat yapım ihalesi yapıldı. Yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak. Yerel mimari tarza uygun olarak yapılacak modern adliye binamızın inşaatı başladı. Bir yıl içerisinde tamamlanmasını öngörmekteyiz.”

Bakmadan Geçme