Dayan: Akören'de alt yapıyı yenileyeceğiz

Sinanpaşa İlçesinin Akören Kasabası'na Belediye Başkanlığı için MHP'den Aday Adayı olduğunu açıklayan Veysel Dayan, aday gösterilmesi ve başkan olması durumunda alt yapıya el atacağını söyledi. Vatandaşların temiz su içmesi gerektiğinin altını çizen Dayan, şöyle konuştu:  'Akören için yapılacak çok işimiz var. Alt yapıyı yenileyip, içme suyu şebekesine el atacağız. Vatandaşlarımızın daha temiz, daha sağlıklı su [&hellip]

Sinanpaşa İlçesinin Akören Kasabası’na Belediye Başkanlığı için MHP’den Aday Adayı olduğunu açıklayan Veysel Dayan, aday gösterilmesi ve başkan olması durumunda alt yapıya el atacağını söyledi. Vatandaşların temiz su içmesi gerektiğinin altını çizen Dayan, şöyle konuştu:  “Akören için yapılacak çok işimiz var. Alt yapıyı yenileyip, içme suyu şebekesine el atacağız. Vatandaşlarımızın daha temiz, daha sağlıklı su içmesi için gayret göstereceğiz.”
“YENİ İMAR ÇALIŞMALARI OLACAK”
Yapılacak diğer projeleri hakkında da bilgiler veren Dayan, yeni imar çalışmalarının yapılacağını ifade etti. Dayan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Alt geçit yan yollarına köprü yapılacak, yeni imar çalışmalarına başlayacağız. Biz Akören’i seviyoruz ve belde halkımız bizim çok güzel yatırımlar yapacağımızı biliyor.”

Bakmadan Geçme