Davet var mı, yok mu?

CHP İl Başkanlığı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği kutlama için CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'a davet gitmediği iddia edildi. Ancak İl Yönetimi ise, davetin cep telefonu mesajı olarak 3 bin kişiye gönderildiğini savunuyor Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nın Kocatepe Anıtı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlaması sırasında ortaya çıkan [&hellip]

Davet var mı, yok mu?

CHP İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği kutlama için CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’a davet gitmediği iddia edildi. Ancak İl Yönetimi ise, davetin cep telefonu mesajı olarak 3 bin kişiye gönderildiğini savunuyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nın Kocatepe Anıtı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlaması sırasında ortaya çıkan bir görüntü, kafalarda soru işareti oluşturmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Afyonkarahisar’daki resmi kutlamaya katılmasına rağmen, CHP’nin kutlamasına katılmamıştı. Gazeteniz Kocatepe’nin konuyu gündeme getirmesinin ardından farklı iddialar ortaya atıldı.
KUTLAMAYA DAVET EDİLMEDİ
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’a yakın çevreler “Sayın Milletvekilimiz, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, bunu da her zaman dile getiren bir kişidir. 23 Nisan gibi önemli bir milli bayramda, partisi tarafından yapılan kutlamaya haberdar olması hâlinde katılmaması mümkün değil. Ancak Toptaş böyle bir kutlamaya davet edilmedi” dediler.
3 BİN KİŞİ, CEP TELEFONUYLA ÇAĞRILDI
CHP İl Yönetimi kaynakları ise kutlama programı için özel bir davet hazırlanmadığını dile getirdi. İl Yönetimi’ne yakın CHP’liler, “Sayın İl Başkanımız’ın bir parti büyüğünü saymaması, O’na davet göndermeyi es geçmesi mümkün değil. Kutlama daveti, CHP’nin kurduğu 3 bin kişilik sistem üzerinden gönderildi. 3 bin kişi, cep telefonu mesajıyla kutlamadan haberdar edildi” dediler.
Murat ARISOY

Bakmadan Geçme