• Haberler
  • Spor
  • Davet çağrısına ilk yanıt – Kocatepe Gazetesi

Davet çağrısına ilk yanıt – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncuları Mirlan Murzaev, İlhan Aydoğdu ve Murat Yılmaz, Gazeteniz Kocatepe aracılığı ile Afyonlular'dan davet bekledikleriniini açıklamışlardı. Bu çağrıya  ilk yanıt 03 Gençlik Taraftar Grubu’ndan geldi. 03 Gençlik’ten İbrahim ve Çetin’in daveti üzerine AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Coşkun, Sportif Direktör Cevat Macit, [&hellip]

AFJET Afyonspor’un başarılı oyuncuları Mirlan Murzaev, İlhan Aydoğdu ve Murat Yılmaz, Gazeteniz Kocatepe aracılığı ile Afyonlular’dan davet bekledikleriniini açıklamışlardı. Bu çağrıya  ilk yanıt 03 Gençlik Taraftar Grubu’ndan geldi. 03 Gençlik’ten İbrahim ve Çetin’in daveti üzerine AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Coşkun, Sportif Direktör Cevat Macit, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, futbol takımı oyuncularının tümü ve az sayıda 03 Gençlik Taraftarı düzenlenen davete katıldı.
03 GENÇLİK’E TEŞEKKÜRLER
Sportif Direktör Cevat Macit yaptığı açıklamada, oyuncuların istediği toplu şekildeki etkinliğe cevap veren 03 Gençlik Taraftar Grubu’na teşekkür etti. Afyonspor’un performansına bu şekilde etkinliklerin olumlu yönde etki ettiğini belirten Macit, “Öncelikle 03 Gençlik’ten İbrahim bey ve Çetin beye AFJET Afyonspor aile olarak teşekkür ederiz. Oyuncularımızın isteğine cevap vererek bizi davet etmeleri çok nazik bir davranış oldu. Bu tarz etkinlikler oyuncularımızın moralini artırdığı gibi onların performanslarını da olumlu yönde etkiliyor.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

JETLERE ULUSAL DESTEK

AFJET Afyonspor’un yarın oynayacağı maçı izlemek  için Fanatik Gazetesi Yazarı, Bursaspor Elazığspor, Rizespor, Konyaspor’da gol kralı olmuş Yunus Altun ve Lig Radyo Yorumcusu, Akşam Gazetesi ve Güneş Gazetesi Yazarı Yetkin Etkin geldi. AFJET Afyonspor’un konuğu olan Altun ve Etkin Afyonkarahisar’a yeni yapılan Spor Kompleksini de  gezdi.
Ayrıca Lig Radyo Yorumcusu Etkin, Başkan Salih Sel ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk Sportif Direktör Cevat Macit ve Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile birlikte dün akşam saatlerinde Lig Radyo’dan canlı yayınla yaptı. 

Bakmadan Geçme