Dastini Bebe Market hizmete açıldı

Türkiye’nin en uygun bebek ve çocuk marketi Dastini Bebe Market'in Afyonkarahisar Şubesi hizmete açıldı   Aşağı Ambaryolu caddesinde dün itibariyle hizmete açılan Dastini Bebe Marketin işletmeciliğini genç girişimciler Şükrü Özuğur ve Ahmet Özoğul üstleniyor. Açılışa 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre [&hellip]

Türkiye’nin en uygun bebek ve çocuk marketi Dastini Bebe Market’in Afyonkarahisar Şubesi hizmete açıldı

Aşağı Ambaryolu caddesinde dün itibariyle hizmete açılan Dastini Bebe Marketin işletmeciliğini genç girişimciler Şükrü Özuğur ve Ahmet Özoğul üstleniyor. Açılışa 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Kurban kesimi ve yapılan duaların ardından mağazanın açılış kurdelesi kesildi.
“MAĞZAMIZDA A’DAN Z’YE HER ŞEY MEVCUT”
Afyonkarahisar Dastini Bebe Market Mağazası ortağı Şükrü Özuğur, mağazalarında çocuklar için A’dan Z’ye her şeyin mevcut olduğunu belirterek çocuk sahibi anne ve babaları mağazalarına beklediklerini kaydetti. Özuğur, “Dastini Bebe Market olarak toplamda 39 ilde 56 mağazamız var. Ana konseptimiz 0-12 yaş grubu. Mağazamızda 0-12 yaş çocuklar için çoraptan bebek arabasına, oyuncaktan şampuana, kozmetikten biberona, iç çamaşırından çocuk elbiselerine kadar aranan her şey mevcut. Ama tabi ki bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda 16 yaşa kadar da hizmet verebiliyoruz. Yani istiyoruz ki aileler emziğinden biberonuna, bebek arabasından pusetine, kılık kıyafetinden oyuncak grubuna, aksesuarına aradığı her şeyi bünyemizde bulabilsinler ” ifadelerini kullandı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme