Dart şampiyonları belli oldu

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart Genç Erkek-Genç Kız müsabakaları tamamlandı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Dart Genç Erkek-Kızlar müsabakaları tamamlandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi [&hellip]

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart Genç Erkek-Genç Kız müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Dart Genç Erkek-Kızlar müsabakaları tamamlandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken Çay Şehit Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve İhsaniye Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Genç Kızlarda ise Tınaztepe Çok Programlı Lisesi takımı şampiyon oldu. Müsabakaları Dazkırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Çay Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü olarak tamamladı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü değ dereceye giren okulları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bakmadan Geçme