• Haberler
  • Genel
  • Darıca’ya Afyonlu yardımcı – Kocatepe Gazetesi

Darıca’ya Afyonlu yardımcı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı Metin Söylemez, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı oldu Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Numan Benek başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Söylemez ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Çoban Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Afyonkarahisar’ın tanıtımına önemli [&hellip]

Darıca'ya Afyonlu yardımcı

Afyonkarahisarlı Metin Söylemez, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Numan Benek başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Söylemez ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Çoban Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Afyonkarahisar’ın tanıtımına önemli katkılar sağladığını söyledi. Afyonkarahisarlılar’ın, Darıca’daki etkinliğinin her geçen yıl arttığını kaydeden Başkan Çoban, Darıca Belediyesi’nde ilk kez bir Afyonkarahisarlı’nın başkan yardımcısı olarak görev almasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Metin Söylemez’i tebrik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme