• Haberler
  • Gündem
  • Darıca'da Afyon efeleri beğenildi – Kocatepe Gazetesi

Darıca'da Afyon efeleri beğenildi – Kocatepe Gazetesi

Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Gecesi'nde İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal Afyonlu hemşerilerini yalnız bırakmadı.AFYON'DATEMSİL EDİLİYORİhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal etkinlikte kendilerini hemşerileriyle bir araya getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür etti. Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Ahmet Selvi, başta Afyon'dan gelerek programa katılan Belediye [&hellip]

Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Gecesi’nde; İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal Afyonlu hemşerilerini yalnız bırakmadı.
AFYON’DA
TEMSİL
 EDİLİYOR
İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal etkinlikte kendilerini hemşerileriyle bir araya getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Ahmet Selvi, başta Afyon’dan gelerek programa katılan Belediye Başkanları olmak üzere gecede kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti. Selvi, “Bu güzel etkinliklerde 9 yıldır Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Organizasyonu düzenleyerek şehrimizin gelişime katkı sunan ve doğduğumuz toprakları tanıtmamıza vesile olan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
KARABACAK
AFYONSPOR’U KUTLADI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kurtuluş Destanı’nın başladığı yer olan Afyonkarahisarlı katılımcıları ayrıca selamladı. Kocatepe, Karahisar Kalesi, Afyon Arkeoloji Müzesi, hastalıklara şifa olan dünyaca ünlü jeotermal kaynaklarıyla Afyonkarahisar’ın zengin tarihi geçmişi ve turizmi ile büyüyen bir değer olduğunu belirten Karabacak, “Afyon mercimekli bükmesiyle, kaymağın, lezzetli sucuğun ve mermerin başkenti olan güzel şehrimizdir. Afyon’un örf, adet, gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde tanıyacağımız gecemizde Afyonspor’u da unutmuyoruz. Bu yıl üçüncü ligde Darıca Gençler Birliği takımımızla aynı grupta mücadele eden ve şampiyon olarak ikinci lige çıkan Afyonspor’u tebrik ediyor, ikinci ligde başarılar diliyorum. Etkinliklerimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Sizleri yanımızda görmek, bizleri daha güzel projeleri hayata geçirmeye teşvik ediyor. Sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz” diye konuştu. Gecede sahne alan Afyon Yöresi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi beğenildi.

Bakmadan Geçme