Darıca-Gebze Afyonlular Derneği şube açtı

Darıca-Gebze Afyonlular Derneği, Kocaeli/Çayırova ilçesinde şube açtı Sosyal ve kültürel çalışmalarda gurbetteki hemşerilerini bütünüyle kucaklayıp hizmetler sunmaya devam eden Darıca-Gebze Afyonlular Derneği, Kocaeli/Çayırova ilçesindeki Afyonlular ile Darıca ve Gebze’deki Afyonlular arasındaki köprü vazifesi görmek için Çayırova Şubesi’ni açtı.Bu bölgedeki Afyonluların yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Çayıova Belediye Başkan Yardımcısı [&hellip]

Darıca-Gebze Afyonlular Derneği şube açtı

Darıca-Gebze Afyonlular Derneği, Kocaeli/Çayırova ilçesinde şube açtı

Sosyal ve kültürel çalışmalarda gurbetteki hemşerilerini bütünüyle kucaklayıp hizmetler sunmaya devam eden Darıca-Gebze Afyonlular Derneği, Kocaeli/Çayırova ilçesindeki Afyonlular ile Darıca ve Gebze’deki Afyonlular arasındaki köprü vazifesi görmek için Çayırova Şubesi’ni açtı.
Bu bölgedeki Afyonluların yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Çayıova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Hanım, Bolvadin/Dişli Beldesi Belediye Başkanı, Afyonmadef Federasyon Başkanı İlyas Seçen, Darıca-Gebze Afyonlular Dernek Başkanı Numan Benek, İstanbul Afyonlular Dernek Başkanı Levent Işık, 03 Diyad Başkanı Savaş Uça, Afkayder başkanı Ömür Gülseven, Gebze Bilecikliler Dernek Başkanı Nazmi Özmeşe, Darıca Kütahyalılar Dernek Başkanı Bekir Yılmaz, Çayırova Sivaslılar Dernek Başkanı, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri katıldılar. Darıca-Gebze Afyonlular Derneği Çayırova Şube Başkanı Ahmet Ünal açılış konuşmasında “Çayırova’daki hemşerilerimiz bugün büyük bir hizmete kavuştu. Bizleri bu mutlu güne kavuşturan Darıca-Gebze Afyonlular Dernek Başkanı Numan Benek ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Federasyon Başkanı ve Belediye Başkanlarının selamlama konuşmalarından sonra dua ile Çayırova Şubesi’nin kurdalesi kesildi. Darıca-Gebze Afyonlular Derneği Halk Oyunları ekibinin sahne aldığı program yöresel ikramlarla tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme