• Haberler
  • Gündem
  • Danıştay Üyesi Aytin Afyonkarahisar Adliyesi’ni ziyaret etti

Danıştay Üyesi Aytin Afyonkarahisar Adliyesi’ni ziyaret etti

Hakim Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) eski üyesi ve Danıştay Üyesi Rasim Aytin Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar Komisyon Başkanı Hayati Karaaslan, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat Gönülduru ve Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi 2. Heyet Başkanı İzzet Aksoy’un da yer aldığı ziyarette karşılıklı [&hellip]

Hakim Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) eski üyesi ve Danıştay Üyesi Rasim Aytin Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar Komisyon Başkanı Hayati Karaaslan, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Murat Gönülduru ve Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi 2. Heyet Başkanı İzzet Aksoy’un da yer aldığı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel tarafından HSYK eski Üyesi ve halen Danıştay Üyesi olan Rasim Aytin’e hediye takdim edildi.

Bakmadan Geçme