• Haberler
  • Spor
  • Danışmanlar Taşoluk'ta maç yaptı – Kocatepe Gazetesi

Danışmanlar Taşoluk'ta maç yaptı – Kocatepe Gazetesi

26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar'a gelen TBMM Danışmaları Taşoluk İlçesi'nde bulanan sentetik sahada Taşoluk Belediyespor ile dostluk maçı yaptı. Salar Belediyespor'dan Osman Öz ve Çağlayan Belediyespor'dan Veysel Durmaz'ın da aralarında bulunduğu Taşoluk Belediyespor TBMM Danışmanspor ile karşı karşıya geldi. Dostluğun kazandığı maçın sonunda Danışmanlara ikramda bulunuldu.Maçtan sonra değerlendirme yapan Taşoluk Belediye Başkanı Murat [&hellip]

26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen TBMM Danışmaları Taşoluk İlçesi’nde bulanan sentetik sahada Taşoluk Belediyespor ile dostluk maçı yaptı. Salar Belediyespor’dan Osman Öz ve Çağlayan Belediyespor’dan Veysel Durmaz’ın da aralarında bulunduğu Taşoluk Belediyespor TBMM Danışmanspor ile karşı karşıya geldi. Dostluğun kazandığı maçın sonunda Danışmanlara ikramda bulunuldu.
Maçtan sonra değerlendirme yapan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, “Milletvekili danışmanı arkadaşlarımızı bir gün önce kendilerini ağırlamıştık. Beldemizde bir maç yapmak istediler, akşam bir dostluk maçı yaptık. Güzel maç oldu, teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme