DANET Afyon'da eve teslim kurban fiyatını açıkladı

Et ve et ürünleri sektörünün köklü kuruluşu DANET, Kurban Bayramı'nda modern yöntemler ile İslami şartlara ve gıda güvenliğine uygun, hijyenik ortamda vekaleten kesilmiş kurbanlıkların evlere teslim geleneğini 18 yıldır aralıksız sürdürüyor   Vekaleten kesilen ve başkalarına ait kurbanlıkların etleriyle karıştırılmayan kurban etleri, özel ambalaj ve kolilerde, soğutuculu, kapalı araçlarla soğuk zinciri korunarak adrese teslim ediliyor. [&hellip]

Et ve et ürünleri sektörünün köklü kuruluşu DANET, Kurban Bayramı’nda modern yöntemler ile İslami şartlara ve gıda güvenliğine uygun, hijyenik ortamda vekaleten kesilmiş kurbanlıkların evlere teslim geleneğini 18 yıldır aralıksız sürdürüyor

Vekaleten kesilen ve başkalarına ait kurbanlıkların etleriyle karıştırılmayan kurban etleri, özel ambalaj ve kolilerde, soğutuculu, kapalı araçlarla soğuk zinciri korunarak adrese teslim ediliyor. Büyükbaş kurbanlarda parçalama işlemi her hisse sahibine kurbanlığın her bölgesinden eşit ve adaletli parçalar düşecek şekilde yapılıyor; kişi adına kesilmiş kurbanlıktan çıkan et miktarı eğer taahhüt edilenden fazla olursa bu etler de, başka bir yere aktarılmadan doğrudan kurban sahibine gönderiliyor.
Kurulduğu 1975 yılından bu yana gıda sektöründe güçlü bir konum elde eden et ve et ürünleri markası DANET, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca sofraya misafir oluyor. DANET, “Eve Teslim Kurban” geleneğini de 18 yıldır aralıksız sürdürüyor.
8 bin yıllık bir lezzet mirasına sahip olan Afyonkarahisar’ın geleneklerine ve et üretme yöntemlerine sıkı sıkıya bağlılığıyla başarısını sürdüren DANET, Kurban Bayramı sofralarına, modern yöntemler ile İslami şartlara ve gıda güvenliğine uygun, hijyenik ortamda vekaleten kesilip soğuk zincirle evlere teslim edilen kurbanlıklarla misafir oluyor.
Vekaleten bizzat kurban sahibi adına kesilen kurban etleri, diğer kurbanlıkların etleriyle kesinlikle karıştırılmıyor. Kurban hisselerinin herkese adil dağıtımını esas alan DANET, büyükbaş kurbanlıklarda parçalama işlemini her hisse sahibine kurbanlığın her bölgesinden eşit ve adaletli parçalar düşecek şekilde gerçekleştiriyor. Kurbanlık vasfını taşıyan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, en değerli hayvanların yetiştiği seçilmiş bölgelerden, uzman ekiplerin titiz çalışmalarıyla belirlenerek tedarik ediliyor. Eve teslim kurban hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, küçükbaş kıvırcık, 1/7 hisseli büyükbaş düve ya da dana seçeneklerinden tercihte bulunabiliyorlar.
>> Hakan ARSEVEN’in Haberi

DANET Kurban Paketleri
Küçükbaş Kıvırcık
Kurban Etinin Tamamı
Bayramın İkinci Günü Teslim
18 +/-2 Kg Kemikli Et, Ciğer, Yürek
8.000 TL
Büyükbaş Düve
1/7 Hisse Bedeli
Bayramın Dördüncü Günü Teslim
16 +/- 2 Kg. Kemiksiz Et (1/7 Hissesi), Ciğer, Yürek, 1 Kg Etli Kemik
11.000 TL
Büyükbaş Dana
1/7 Hisse Bedeli
Bayramın Üçüncü Günü Teslim
22 +/-2 Kg. Kemiksiz Et (1/7 Hissesi),
Ciğer, Yürek, 1 Kg Etli Kemik
13.000 TL

Bakmadan Geçme